“Innovation IT in Baia Mare”, eveniment dedicat clientilor One-IT

PNL

laptopIn data de 12 noiembrie, a avut loc la Best Western Eurohotel un eveniment unic pe piata IT din regiune: “Innovation IT in Baia Mare”, organizat de One IT, companie specializata in oferirea de servicii, echipamente si tehnologie IT.
Scopul principal al evenimentului a fost facilitarea accesului clientilor sai la informatiile aduse de catre specialistii de la Microsoft, Lenovo, Toshiba, Bitdefender, Xerox si Polycom in legatura cu: cele mai inovative idei in IT;

In urma seminarului de specialitate participantii au castigat noi informatii despre tehnologiile pe care trebuie sa le includa in companiile proprii, pentru a bifa castiguri la capitolele resurse financiare, viteza informationala si productivitate in afaceri. in acelasi context, One-IT impreuna cu partenerii sai au prezentat participantilor cele mai noi servicii si produse din sfera IT, disponibile acum si in regiunea de nord-vest a Romaniei, prin magazinele One-IT din Baia Mare si Cluj-Napoca, dar si pe site-ul www.one-it.ro.

Evenimentul a fost urmat de o tombola dedicata clientilor One IT, in cadrul careia s-au acordat premii de mare valoare si performanta, precum: trei laptopuri din gama business, trei tablete si un multifunctional laser. Valoarea totala a premiilor a fost de aproximativ 10 000 lei.

Cu ocazia acestui eveniment One IT marcheaza 12 ani de activitate, 12 ani de pasiune si excelenta prin serviciile dedicate clientilor sai. Astfel, in final cei prezenti au sarbatorit printr-o cina festiva cu degustare de vinuri si un moment artistic prezentat de talentatul artist baimarean Ciprian Dragan.

„In acesti 12 ani am investit energie in colaborarea cu clientii nostri, sa fim aproape de ei si sa le implementam solutii in afacerea lor care sa-i conduca spre succes. Am stiut dintotdeauna ca exista o stransa legatura intre dezvoltarea mediului de business in care activam si dezvoltarea companiei noastre. Tocmai de aceea ne-am concentrat mereu atentia pe implicarea in proiecte si parteneriate cu impact major si imediat asupra comunitatii locale si asupra mediului de afaceri din Maramures si din regiune. Iar misiunea noastra pentru viitor este sa ne diversificam si mai mult paleta de servicii si solutii IT care sa aduca plus valoare pentru cei care, in ultimii 12 ani, ne-au investit cu incredere — clienti, parteneri de afaceri, societate civila si angajati. La acest moment aniversar, aducem clientilor nostri solutii noi IT care genereaza avantaje in fiecare business pentru ca sunt scalabile si ofera rezultate vizibile din prima clipa de la implementare.”, spune general managerul One-IT Nicolae Ontiu.

Partenerii One-IT au avut un rol foarte important in succesul acestui eveniment:

Alexandru Balan, Chief Security Researcher, Bitdefender: „Suntem sincer impresionati de cum a iesit evenimentul. Am fost la multe evenimente organizate in toata tara si pot spune, fara nici o ezitare, ca nu au fost multe care sa se ridice la acest nivel atat din punct de vedere al continutului cat si din punct de vedere al participantilor. Acestia s-au implicat intr-un mod activ, interactiunea cu sala a fost foarte buna, lucru greu de obtinut la astfel de evenimente. Continutul transmis a fost de o calitate foarte buna, toti partenerii reusind sa castige interesul activ al salii. Am avut si un networking foarte eficient in cadrul evenimentului, am stabilit cateva legaturi frumoase cu oamenii. Va multumim inca o data pentru invitatie si asteptam cu nerabdare sa ne revedem la urmatoarea editie.”

Aimen Aldahash, reprezentant al distribuitorului Microsoft: „Suntem mandri sa avem un partener ca One IT. Este o reala placere sa lucrezi cu o echipa atat de pasionata si dedicata,  echipa ce si-a dovedit valoarea inca de acum 10 ani, cand am pus bazele parteneriatului. Aceasta pasiune pentru excelenta se traduce printr-un real beneficiu pentru comunitatea locala de business, in contextul in care One IT detine expertiza necesara pentru orice proiect Microsoft.
intotdeauna particip cu mare placere la evenimentele One IT, acestea avand o calitate rara, aceea de a imbina utilul cu placutul. Clientii One IT sunt pe maini bune.”

Bogdan Stratula, Resellers Manager Xerox Romania: „Xerox Romania este alaturi de One IT de zece ani, perioada in care, gratie profesionalismului si promptitudinii partenerului nostru, am raspuns tuturor necesitatilor si problemelor clientilor de pe piata maramureseana. in fiecare an, evenimentele One IT ne-au dau ocazia sa intram in legatura directa cu clientii si sa le propunem acele tehnologii si echipamente care sa le usureze activitatile de zi cu zi. Dorim partenerului nostru mult succes si il asiguram de tot sprijinul nostru si pe viitor.”

Octavian Vlad, Polycom: „Polycom aniverseaza 25 de ani de activitate, ocazie cu care portofoliul a fost imbunatatit considerabil prin solutii noi. Businessul ce implica solutii de comunicare unificata e in crestere abrupta in ultimii ani, mai ales in Romania. One-IT este partenerul nostru de nadejde in zona Maramures, prin intermediul caruia putem deservi piata locala si putem veni cu solutii viabile in intampinarea unei societati in continua schimbare.”

De asemenea si reprezentantii Lenovo si Toshiba, Adrian Ilie respectiv Valentin Mateiasi se declara foarte multumiti de acest eveniment si recomanda cu caldura serviciile business One-IT.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1