Inot: 9 medalii la juniori si 10 medalii la juniori II la Nationalele de la Pitesti

inotator1In ziua a treia nu am avut foarte multe finala, fiind multe serii eliminatorii si semifinale, dar si asa sportivii maramureseni au reusit sa-si sporeasca numarul de medalii cucerite. Au fost o medalie de bronz la juniori (open), o medalia de argint si una de bronz la juniori II. Asta inseamna un total de 3 medalii de aur, 2 de argint si 4 de bronz la open, respectiv 6 de aur, una de argint si 2 de bronz la juniori II.

Medalia de bronz la junioare a revenit stafetei LPS Baia Mare (Maria Verdes, Florina Bud, Denisa Costea, Melinda Balazs) care a inotat in 4:16.29. Pe locul 4 a venit stafeta CSS 2 Baia Mare (Paula Orzac, Diana Muntean, Ingrid Smetan, Kata Korponay) in 4:18.09. Stafeta CSS 2 a obtinut insa locul 2 si medalia de argint in intrecerea juniorilor II.
La 200 m fluture, Paul Pavala (LPS Baia Mare) s-a clasat al patrulea cu 2:13.02, in timp ce Alex Richard Szilagyi (LPS Baia Mare) a venit pe 7, in 2:18.34. Szilagyi a intrat in posesia medaliei de bronz la juniori II.
Doris Pusztay (CSM) s-a calificat in finala la 100 m bras cu al optulea timp
Mihai Nas si Florin Coste (ambii LPS) s-au calificat in finala probei de 100 m liber, cu timpul al treilea si al patrulea
Kata Korponay (CSS 2) si Florina Bud (LPS) s-au calificat in finala la 100 m fluture, cu timpul al saptelea si al optulea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1