Inot: Campionatele Internationale de inot ale Romaniei se disputa intre 25 si 29 mai

ciFederatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern (FRNPM) organizeaza in perioada 25-29 mai, la Bazinul “Tolea Grintescu” din incinta Complexului Sportiv Dinamo, din Bucuresti, editia 2016 Campionatelor Internationale de inot ale Romaniei.

Numarul sportivilor participanti este in crestere in raport cu listele de start de anul trecut, iar celebra inotatoare maghiara Hosszu Katinka va veni sa isi apere titlul de cea mai buna inotatoare, obtinut la competitia din 2015. Alte nume sonore ale inotului, care vor participa la Campionatele Internationale sunt Nina Rangelova, din Bulgaria, Ahmed Mathlouthi, din Tunisia, ori marea noastra speranta Robert Glinta, inotator deja consacrat in elita mondiala de seniori din 2016.

La Campionatele Internationale de inot ale Romaniei vor participa sportivi din 10 tari: Algeria, Tunisia, Bulgaria, Franta, Republica Moldova, Qatar, Ungaria, Serbia, Haiti si Romania.

FRNPM va alinia la startul Campionatelor Internationale loturile nationale de seniori si juniori ale tarii noastre. De retinut este faptul ca aceasta competitie reprezinta ultima sansa pentru stafeta masculina de 4×100 metri liber masculin, de a indeplini baremul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Digi Sport va transmite in direct Campionatele Internationale de inot ale Romaniei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1