Inot: Delia Ana Kovacs, locul I la Cupa Orca Sprint 2017

Reclame home 1
Reclame home 1

Sportivii Gold Stars Baia Mare au reusit sa se impuna si de acasta data la Cupa Orca Spring Sprint 2017. Delia Ana Kovacs a obtinut cel mai mare punctaj al concursului la feminin clasindu-se pe prima treapta a podiumului.

Cinci sportivi ai Asociatiei Club Sportiv Gold Stars Baia Mare au participat sambata la Cupa Spring Sprint Orca. Competitia destinata inotatorilor masters, trecuti de 25 de ani, s-a desfasurat la piscina Worldclass din cadrul hotelului Belvedere din Cluj Napoca.

Si in acest an cupa la feminin per concurs generala  revenit baimarencei Delia Ana Kovacs care a obtinut cel mai mare punctaj, 40 de puncte. Nici baietii nu s-au lasat mai prejos. Adrian Salajan obtinind locul I la categoria de virsta 50 – 54 ani, in timp ce la categoria 40 – 44 de ani locul II i-a revenit lui razvan Cristian Oros iar locul III  Tura Adrian Flavius.

La acest concurs, pentru prima data a participat si baimareanca Doina Jarda, la categoria de virsta 35 – 39 de ani. Sportivii baimareni spera ca in acest an sa fie prezenti la campionatele Mondiale de Natatie care se vor desfasura in vara in capitala Ungariei, Budapesta.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2