INOT: Locul I pentru sportivii baimareni Stefan Gherghel si Delia Kovacs, la Tarnita 2018

Reclame home 1
Reclame home 1

Sportivii Gold Stars Baia Mare alaturi de cei de la Scoala Alergarii au participat in week-end-ul  care a trecut la Betfair Sports Challenge, eveniment desfasurat la Cluj. Delia Ana Kovacs, Cristina Petrean si  Eliza Pop au reusit sa cucereasca locul II in proba de stafeta feminin. Proba a cuprins inot, 1,5 km, 30 km bicicleta si 9 km alergare.

Duminica, 29 iulie, a fost randul sportivilor Gold Stars Baia Mare sa isi apere titlurile. In proba de 6,5 km Ioan Stefan Gherghel a fost primul concurent care a finalizat traversarea Lacului Tarnita intr-o ora si 26 de minute. Acesta a urcat pe prima treapta a podiumului atat la Open, cat si la categoria sa de varsta, 40-49 de ani.

De asemenea, Delia Ana Kovacs a obtinut locul II la Open, inotand cursa intr-o ora si 46 de minute, la  egalitate cu Bianca Balta, sportiva a clubului CSS Gloria Arad.

Locul I la Open feminin a fost cucerit de Leona Popa, Baia Mare, o ora si 41 de minute. Delia Ana Kovacs a urcat pe prima treapta a podiumului in aceasta proba la categoria de varsta 40-49 de ani.

„A fost o cursa grea. O noua provocare pentru mine. Cristian Gherghel a fost cel care m-a insotit pe perioada intregii curse, vaslind pe langa mine si incurajandu-ma mereu. Ii multumesc pentru sustinere.  Ma bucur ca am reusit sa urc pe podium la categoria Elite si mai ales ca alaturi de mine pe locul I şi la egalitate au fost concurente de sub 20 de ani. Apa a fost rece, cred ca pana in 20 de grade Celsius, asa ca efortul depus a fost mai mare. Ne pregatim pentru Campionatele Europene de Inot din luna septembrie, din Slovenia, si cu siguranta sportivii masters Gold Stars Baia Mare vor urca pe podium reusind astfel sa arboreze steagul Romaniei si sa reprezinte judetul si municipiul cu mandrie la cel mai inalt nivel international”, sustine Delia Ana Kovacs.

”Desi Bazinul de Natatie ”Gheorghe Demeca” din Baia Mare s-a inchis, noi, sportivii, trebuie sa ne continuam pregatirea avand in vedere ca in luna septembrie participam la Campionatele Europene de Inot Masters care se vor desfasura in Slovenia. Multumim doamnei Sanda Roman, care a acceptat sa continuam antrenamentele intr-o piscina privata de 25 de metri.  Proba de 6,5 km a fost un antrenament pentru noi. Bucuria este ca de fiecare data incercam sa ne autodepasim. Am reusit si de aceasta data. Felicitari tuturor celor implicaţi  si care organizeaza astfel de evenimente, avand in vedere ca intregul suport financiar este asigurat din participarea concurentilor la astfel de evenimente”, a punctat Stefan Ioan Gherghel.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. cip

    Felicitari lor si celor din Asociatia Optim Sport Baia Mare care au ocupat loc fruntas la triatlon pe categoria fetelor si locurile 7-9-10 la baieti.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2