Inot: Noi succese romanesti la Balcaniada de la Volos

Reclame home 1
Reclame home 1

greciaDelegatia Romaniei prezenta la Balcaniada de inot pentru juniori, de la Volos, din Grecia, a obtinut astazi alte succese. Stafeta masculina de 4X100 metri liber, in componenta Ionut Radu, Andrei Rusen, Mihai Nas (LPS Baia Mare) si Florin Coste (LPS), a cucerit medalia de argint, cu un timp cumulat de 3:28:49.

In probele individuale, Ionut Radu a obtinut bronzul la 200 metri liber, cu timpul de 1:54:57, iar Andrei Rusen, coechipierul sau de la stafeta, a fost cronometrat la 200 metri fluture in 2:08:64, performanta cotata cu medalia de bronz. Andrei Anghel ne-a adus singurul titlu de campion balcanic, la proba de 100 metri spate, cu timpul de 57:55, in aceeasi cursa podiumul completandu-se cu un alt inotator roman, Vlad Paturca, al treilea in ierarhie, cu un timp de 58:32.

Performanta frumoasa s-a notat si in dreptul Simonei Savastita, care la dificila proba de 400 metri mixt s-a clasat pe treapta a treia a podiumului, dupa ce a oprit cronometrele la 5:04:83.

In total, la Balcaniada de la Volos, din Grecia, Romania a realizat un bilant de 14 medalii, din care una de aur, trei de argint si 10 de bronz.

In clasamentul probelor masculine, inotatorii nostri au fost pe locul secund, dupa Grecia, cu un total de 138,5 puncte acumulate. La fete am ocupat locul 5, suma punctelor fiind de 86. In clasamentul general, Romania a fost a treia natiune din 10 participante, cu 224,5 puncte, fiind devansata numai de puternicele selectionate ale Greciei si Turciei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2