Inot: Rezultatele obtinute de Gold Stars Baia Mare la Danube Cup Master Swimming Club’s Cup

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 13-14 aprilie, trei membri ai Asociatiei Club Sportiv Gold Stars Baia Mare au participat la Danube Cup Master Swimming Club’s Cup. La start s-au aliniat inotatori legitimati la cluburi din 9 tari. Romania a fost reprezentata de catre Delia Ana Kovacs, Stoica Octavian Sorin si Hitter Istvan, precum si de Bogdan Nicule si Liviu Bursuc, ultimii doi fiind din Cluj.

Clujenii impreuna cu baimarenii au reusit sa cucereasca medalia de aur in proba de stafeta 4×50 m mixt. De asemenea, rezultatele inotatorilor baimareni sunt notabile avind in vedere ca acestia au reusit sa isi imbogateasca palmaresul cu 12 medalii, 6 de aur, 3 de argint si 3 de bronz.

Delia Ana Kovacs, categoria 40-45 de ani

locul I: 400 m liber, 400 m mixt, 50 m spate, 100 m spate, 100 m liber
locul II: 200 m spate, 200 m mixt, 200 m liber

Sorin Octavian Stoica, categoria 35-39 de ani

locul III – 800 m liber, 400 m liber, 200 m bras

Stafeta masculin: 4×50 m mixt locul I – componenta Sorin Octavian Stoica, Hitter Istvan, Liviu Bursuc, Bogdan Nicule.

„Concursul a fost foarte bine organizat. A fost o provocare pentru noi sa participam la acest eveniment sportiv avind in vedere ca au fost prezenti sportivi de la 64 de cluburi din 9 tari. Speram ca de fiecare data sa obtinem rezultate notabile la astfel de competitii. Baietii au reusit un rezultat formidabil avind in vedere ca si-au imbunatatit timpii pe care i-au avut si chiar si-au realizat baremele pentru participarea la mondialele care vor avea loc in luna august, in Koreea „, a punctat Delia Ana Kovacs, vicepresedinte a Clubului Gold Stars Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2