Inot: Robert Glinta, Alin Coste si antrenorul Adrian Gherghel au semnat cu Dinamo

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

CS Dinamo isi intareste strategia in vederea Jocurilor Olimpice de la Tokio 2020 prin cooptarea unei echipe de cinci stele din sfera inotului. Sportivii olimpici Robert Glinta (19 ani) si Alin Coste (25 de ani), precum si antrenorul lor, Adrian Gherghel, au semnat astazi cu Dinamo.

„Suntem bucurosi ca ne-am alaturat celui mai titrat club din Romania”, au declarat cei trei la semnarea

Nascut pe 18 aprilie 1997 la Pitesti, Robert Glinta este cel mai talentat si mai valoros inotator roman al prezentului. Campion mondial de juniori in 2015 la 100 de metri spate, detinator al recordului mondial de varsta pe aceasta distanta, multiplu recordman national, Glinta a fost singurul roman finalist la Jocurile Olimpice de la Rio (locul 8 la 100 de metri spate).

Alin Coste s-a nascut pe 17 februarie 1992, in Baia Mare. Specialist in probe de craul, el a facut parte din stafeta de 4×100 de metri liber care a luat startul la Jocurile Olimpice de la Rio (locul 15 la final).

Adrian Gherghel a fost declarat antrenorul anului 2016 in Romania de Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern.

Robert Glinta si Alin Coste au ca obiectiv principal in acest an o evolutie cat mai buna la Campionatele Mondiale programate la Budapesta, in luna iulie.

csdinamo.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2