Inot: Robert Glinta s-a calificat in finala la 50 m spate

home camp2
home camp2
home camp2

robert glintaReuniunea a cincea din cadrul Campionatelor Europene de inot de la Londra a adus din nou sportivi romani în bazin. Primul care a intrat in concurs, din punct de vedere cronologic, a fost baimareanul Alexandru Coci, care a inotat la proba de 200 metri fluture, unde, cu timpul de 2:00:49, nu a reusit calificarea in semifinale.

La proba de 50 metri spate, Robert Glinta a reusit calificarea in semifinale, cu timpul de 25:23, adica numai doua zecimi mai slab decat recordul national detinut de Razvan Florea. Daniel Macovei a inotat 26.:05, iar Daniel Martin 26:43, la aceeasi proba.

Mai apoi, Robert Glinta a avut o evolutie excelenta la Campionatele Europene de inot de la Londra, in semifinalele probei de 50 metri spate. Sportivul nostru a oprit cronometrele la 24:97, timp echivalent cu un nou record national de seniori. Glinta a avut al treilea timp din seriile semifinale, fiind cotat cu al treilea timp de calificare pentru finala care este programata pe 19 mai, cu incepere de la ora 21.32.

Este a doua finala si al doilea record national de seniori pe care si le trece in palmares Robert Glinta la Campionatele Europene de la Londra, dupa ce a avut aceleasi performante si la 100 metri spate (s-a clasat in final pe locul 6).

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *