Inot: Un baimarean la Campionatele Mondiale de la Budapesta

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Campionatele Mondiale de natatie, eveniment desfasurat sub egida FINA, vor fi gazduite, in acest an, de capitala Ungariei, Budapesta. Un total de 76 de seturi de medalii se vor pune in joc, la sase discipline distincte: inot, sarituri in apa, polo pe apa, inot in ape deschise, inot sincron si sarituri de la mare inaltime. Romania participa, la aceasta competitie majora, cu sase sportivi, anunta Federatia Romana de Natatie.

Primii care vor intra in concurs sunt saritorii Anca Serb, la probele de trambulina 1 si 3 metri, dar si Aurelian Dragomir, care va concura la platforma 10 metri. Cei doi vor fi in lista concurentilor, la proba pe echipe, in numele Romaniei.

Concursurile de sarituri in apa se vor desfasura intre 14 si 22 iulie, la nou construita piscina Danube Arena. Inotatorii se vor intrece, tot la Danube Arena, intre 23 si 30 iulie. Din partea Romaniei participa Marius Radu, 50 metri liber, Alin Coste (Baia Mare), 100 metri liber, Bogdan Scarlat 1500 metri si Alin Artimon 400 metri.

Festivitatea de deschidere este programata in data de 14 iulie, in timp ce festivitatea de inchidere va avea loc in 30 iulie. In total, la Campionatele Mondiale de natatie de la Budapesta, vor participa sportivi din 180 de tari, de pe toate continentele.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2