Inotatorii masters Gold Stars Baia Mare au cucerit 15 medalii la CN de la Targoviste, 13 de aur

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Peste 100 de inotatori masters au participat la Campionatele Nationale ale Romaniei destinate sportivilor trecuti de 25 de ani, masters. De la evenimentul desfasurat weekend-ul trecut, la Bazinul Olimpic din Targoviste, baimarenii Clubului Gold Stars Baia Mare au revenit acasa cu 15 medalii, dintre care 13 de aur.

Delia Ana Kovacs a obtinut cinci medalii de aur in probele de 50 metri spate, 50 metri liber, 50 metri fluture, 50 metri bras precum si la 200 metri mixt. Ligia Medrea a urcat pe prima treapta a podiumului in probele de 50 metri fluture, 100 metri spate, 400 metri liber, 100 metri fluture.

Ana Mihaela Coman a obtinut locul I la 50 metri liber, 50 metri spate, 50 metri fluture si 50 metri bras. Adrian Salajan a cucerit medalie de bronz la 200 metri mixt.

Stafeta de 4×50 metri liber compusa din doua fete, respectiv Delia Ana Kovacs si Ligia Medrea, si doi baieti, Razvan Oros si Robert Pitaru, a obtinut locul II.

Urmatoarea competitie la care vor participa inotatorii baimareni sunt Campionatele Mondiale care se vor desfasura in luna august in Budapesta, Ungaria. Lor li se vor alatura si alti sportivi cu renume precum Stefan Ioan Gherghel, dar si cei care au reusit sa realizeze baremele de participare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2