Inotul baimarean, in dificultate: Protest la Bazinul Olimpic din municipiu (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Peste 30 de parinti si sportivi s-au adunat marti in jurul orei 17.00 in fata Bazinului Olimpic din Baia Mare pentru a protesta fata de situatia care exista la baza sportiva.

Asa cum reiese dintr-un alt articol publicat de ZiarMM, acoperisul bazinului a fost distrus de furtuna din luna septembrie, iar plafonul nu mai face fata ploilor, apa infiltrandu-se pana la nivelul fundatiei.

Practic, de aproape doua luni bazinul este inchis, iar sportivii se antreneaza pe unde pot. Unul dintre cei prezenti la protest a precizat ca exista inotatori care nici macar nu vor mai putea participa la anumite concursuri.

„De doua luni de zile nu mai putem sa intram in bazin, de fapt copiii au intrat trei zile dupa pauza de vara, nu s-au putut pregati, sunt sute as putea spune de copii care nu se pot pregati. Inotam cum putem, in piscina mica, in care se lovesc, sunt probleme.

Deja saptamana viitoare copiii de 10-11 ani au concurs, campionatul national, la categoria lor de varsta, si nu stiu cum o sa se duca, unii, din ce am inteles, nici nu merg. Nu sunt fonduri, nu se poate repara bazinul si incercam sa sensibilizam”, a spus Adrian Barbul.

La protest a fost prezent si inotatorul Rares Silaghi, in varsta de 16 de ani, care a declarat, printre altele, cu privire la aceasta situatie ca „e chiar super inconfortabil”.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. sc

    nu intereseaza pe nimeni de voi stati linistiti … o sa impinga lucrurile pana lumea o sa fie disperata, si o sa faca niste lucrari pe bani multi si de mantuiala doar ca sa poata fura ceva …. si mai e ceva, va dati seama ca aia cu bazine private isi freaca mainile … sunt interese acolo iar omul de rand e doar scalv in tara asta …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2