INS: Numarul inmatricularilor de autobuze si microbuze, in urcare cu 75,5%

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

microbuz-volkswagen-crafter-Numarul inmatricularilor de autobuze si microbuze a crescut cu 75,5% in perioada 1 ianuarie – 30 septembrie 2015, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor Institutului National de Statistica, date miercuri publicitatii, transmite Agerpres.

Conform INS, numarul inmatricularilor noi de vehicule pentru transportul marfurilor a urcat cu 8,1%, fata de perioada similara a anului precedent.

In trimestrul III 2015, comparativ cu T3 2014, inmatricularile de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au inregistrat cresteri la toate categoriile, cea mai semnificativa, de 2,2 ori, fiind consemnata la categoria autobuze si microbuze.

In aceeasi perioada, numarul inmatricularilor noi de vehicule rutiere pentru transportul marfurilor s-a majorat cu 24,9% la categoria autotractoare, cu 5,7% la categoria remorci si semiremorci si, respectiv, cu 5,4% la categoria autocamioane.

Fata de trimestrul II al anului in curs, in trimestrul III din 2015, inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut cu 14,8%, iar cele pentru vehiculele rutiere destinate transportului de marfa au scazut cu 1,1%.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2