INS: Volumul lucrarilor de constructii a scazut cu 2,7% in primele 4 luni

home camp2
home camp2
home camp2

Volumul lucrarilor de constructii, ca serie bruta, a scazut pe total cu 2,7% in primele patru luni din 2018, comparativ cu perioada similara din 2017, scadere reflectata la constructiile noi, cu 6,1%, si la lucrarile de reparatii capitale, cu 3,5%, informeaza joi Institutul National de Statistica (INS), informeaza AGERPRES.

Lucrarile de intretinere si reparatii curente au crescut cu 10,2%.

Pe obiecte de constructii, cladirile rezidentiale au scazut cu 24,7%. Cresteri au fost la cladirile nerezidentiale si la constructiile ingineresti cu 6,9%, respectiv cu 6,8%.

Ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, volumul lucrarilor de constructii a scazut, pe total, cu 0,6%. Pe elemente de structura, s-au inregistrat scaderi la lucrarile de constructii noi si la lucrarile de reparatii capitale cu 2,6%, respectiv cu 0,3%. Lucrarile de intretinere si reparatii curente au crescut cu 8,0%.

Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor de constructii a scazut la cladirile rezidentiale cu 23,1%. Cresteri s-au inregistrat la constructiile ingineresti si la cladirile nerezidentiale, cu 11,6%, respectiv cu 7,8%.

Volumul lucrarilor de constructii, ca serie bruta, a scazut pe total cu 4,1% in aprilie 2018, fata de aprilie 2017, scadere reflectata la lucrarile de constructii noi, cu 11,4%. Cresteri au fost la lucrarile de intretinere si reparatii curente, cu 17,1%, si la lucrarile de reparatii capitale, cu 12,7%.

Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor de constructii a scazut la cladirile rezidentiale, cu 24,4%. Cresteri au fost la cladirile nerezidentiale si la constructiile ingineresti, cu 4,7%, respectiv cu 3,7%.

Ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, volumul lucrarilor de constructii a scazut cu 0,7%. Pe elemente de structura s-a inregistrat scadere la constructiile noi, cu 8%. Volumul lucrarilor de constructii a crescut la lucrarile de reparatii capitale cu 16,1% si la lucrarile de intretinere si reparatii curente, cu 14,8%.

Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor de constructii a scazut la cladirile rezidentiale, cu 22,1%. Cresteri au fost la la constructiile ingineresti, cu 7,3%, si la cladirile nerezidentiale, cu 6,8%.

Volumul lucrarilor de constructii a scazut ca serie bruta cu 3,1%, in aprilie 2018 fata de luna precedenta, scadere reflectata la lucrarile de reparatii capitale, cu 13,6%, lucrarile de intretinere si reparatii curente, cu 2,5%, si la lucrarile de constructii noi, cu 1,5%.

Pe obiecte de constructii, au avut loc scaderi la cladirile nerezidentiale, cu 14,0%, si la cladirile rezidentiale, cu 4,9%. Crestere a avut loc la constructiile ingineresti, cu 6,6%.

Ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, volumul lucrarilor de constructii a scazut pe total cu 1,1%, scadere reflectata la lucrarile de intretinere si reparatii curente cu 15,8% si la lucrarile de reparatii capitale cu 2,4%. Lucrarile de constructii noi au crescut cu 1,3%.

Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor de constructii a scazut la cladirile nerezidentiale, cu 10,8%, si la cladirile rezidentiale, cu 7,8%. Constructiile ingineresti au crescut cu 5%.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *