Inscrie-te in Clubul La Moustache si profita de beneficiile oferite

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

card la moustacheReprezentantii pub-ului La Moustache le ofera clientilor posibilitatea de a se inscrie in Clubul La Moustache, ai carui membri vor fi selectionati de staff-ul Millennium. Pentru confortul si siguranta celor care isi petrec timpul liber in acest pub, la evenimentele importante, clientii vor avea acces exclusiv pe baza cardului de membru.

“Decizia noastra a fost luata pentru confortul vostru si a venit in urma unei analize a comportamentului clientilor de la infiintarea La Moustache pana azi. In cazul marilor evenimente organizate la noi, clientii vor avea acces exclusiv in baza cardului de membru. Aceste evenimente vor avea in materialele de promovare textul: ‘Exclusiv pentru membrii clubului La Moustache’, insotit de simbolul cardului”, arata reprezentantii echipei La Moustache.

Membrii clubului vor avea oferte speciale in timpul anului. Ca prim bonus pentru clientii fideli, La Moustache ofera un discount de 20% pe toata perioada anului 2015 timp de zece ore zilnic, respectiv intre orele 08:00 si 18:00.

Cei care vor fi acceptati ca membri se vor inscrie in baza unor date personale: nume, prenume, adresa de e-mail si numar de telefon.

“Clientii fideli vor fi inregistrati in baza noastra de date si vor primi e-mailuri /mesaje cu evenimentele exclusiviste organizate pentru membrii clubului nostru. Va asteptam sa va inscrieti printr-un mesaj privat pe pagina La Moustache sau personal, la pub-ul La Moustache, unde veti inregistra datele mentionate mai sus si veti fi contactati pentru a ridica personal cardul”, puncteaza conducerea pub-ului La Moustache.

Cardul este proprietatea La Moustache si poate fi retras in cazul in care clientul nu are o atitudine conform standardelor stabilite de gazde.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2