Inselaciune: O femeie i-a trimis unui fals angajat al Primariei Sighetu Marmatiei sume importante de bani

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fiti atenti la ce fel de informatii impartasiti pe retelele de socializare! Intotdeauna luati in considerare riscurile, transmit reprezentantii IPJ Maramures.

Joi, la Sectia 4 Politie Rurala Leordina s-a prezentat o femeie pentru a depune o plangere penala impotriva unui barbat cunoscut pe o retea de socializare. Barbatul, despre care credea ca lucreaza la Primaria Sighetu Marmatiei, i-a solicitat in repetate randuri sume de bani, cu promisiunea ca-i va returna, intrucat urmeaza sa-si vanda apartamentul.

Increzatoare in informatiile pe care barbatul i le-a transmis, femeia de 48 de ani i-a dat in total 3.000 de euro si 3.000 de lei. Cand si-a dat seama ca a fost inselata, a sesizat politia. Verificarile efectuate pana in acest moment de politisti au relevat ca barbatul nu lucreaza la Primaria Sighetu Marmatiei.

“In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de inselaciune.

Totodata va sfatuim sa nu transmiteti fotografii personale sau compromitatoare cu care unii v-ar putea, ulterior, santaja! Atentie la solicitarile unor sume de bani! Nu trimiteti niciodata bani sau detalii despre cartea de credit sau contul online!”, mai spun cei de la Politia Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2