Insider la puscaria lui Anghel: Cornel Sabou ar putea fi primul jurnalist caruia Cristian Anghel ii va acorda un interviu – Afla ce il asteapta pe edil la inchisoare

Reclame home 1
Reclame home 1

Primarul Cristian Anghel, condamnat penal la 2 ani si 6 luni inchisoare, nu scapa de ziaristi nici macar dupa gratii. In cazul in care va ajunge la Penitenciarul Baia Mare, iar dupa toate probabilitatile acolo va fi incarcerat in cele din urma, viata sa de puscarie nu va ramane un mister.

„La fata locului”, presa are un trimis special. Jurnalistul Cornel Sabou, „fostul director al saptamanalului Viata Maramuresului, care in prezent este detinut in Penitenciarul Baia Mare”, dupa cum scrie chiar pe blogul sau, il asteapta pe Cristian Anghel la puscarie, acolo unde si-a petrecut si el ultimii doi ani.

Cornel Sabou ne asigura ca in cazul in care Anghel ii va fi coleg de inchisoare, ne va tine la curent cu stiri despre primarul inchis. Ziaristul baimarean descrie pana si regimul de care va avea parte edilul baimarean. „Aici, la Penitenciarul Baia Mare, va fi depus intr-o camera in care isi va executa pedeapsa. Avand in vedere statutul sau (de fost primar si profesor universitar, doctor etc), probabil nu va fi inghesuit alaturi de toti analfabetii inchisi pentru talharie sau crima, ci i se va gasi o rezerva in care sa poata sta linistit, eventual alaturi de alte cateva persoane mai educate”, spune Sabou.

Jurnalistul face referire la drepturile pe care le va avea detinutul Anghel Cristian. „Drepturile sale la vizita sunt limitate la 4 intalniri lunare. De asemenea, poate primi lunar un pachet cu alimente de maxim 10 kg (plus 6 kg de legume si 20 litri de suc). In schimb, daca primeste bani de acasa, poate efectua cumparaturi de la magazinul unitatii de maxim 3 milioane lei pe saptamana”, precizeaza Cornel Sabou. Acesta promite alte detalii despre detinutul Anghel, in functie de incarcerarea edilului baimarean.

Detalii pe blogul lui Cornel Sabou:

– Primarul Cristian Anghel la puscarie

– Viitorul lui Anghel

Ciprian DRAGOS

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2