Inspectoratele scolare vor hotari daca se va dispune sistarea cursurilor luni

home camp2
home camp2
home camp2

Ministerul Educatiei Nationale monitorizeaza, cu atentie, situatia unitatilor scolare din judetele aflate sub atentionare de cod portocaliu, iar in functie de situatia vremii, inregistrata pe parcursul zilei de duminica, inspectoratele scolare vor hotari daca si unde se va dispune sistarea cursurilor pentru ziua de luni, informeaza Agerpres.

Potrivit unui comunicat al MEN, inspectoratele scolare judetene/ al municipiului Bucuresti au obligatia de a se afla in legatura permanenta cu toate institutiile care raspund de situatiile de acest gen — Prefectura, Primaria, Consiliul Judetean, Politia, ISU.

”Inspectoratele au obligatia de a raporta, periodic, MEN evolutia situatiei si masurile care se impun privind posibilitatea frecventarii cursurilor de catre elevi si cadrele didactice pentru luni, 27 ianuarie. MEN atrage atentia ca deciziile inspectoratelor scolare trebuie sa aiba ca punct de plecare siguranta elevilor si a personalului didactic si nedidactic. In functie de situatia vremii, inregistrata pe parcursul zilei de duminica, 26 ianuarie, inspectoratele scolare judetene/ al municipiului Bucuresti vor hotari daca si unde se va dispune sistarea cursurilor pentru ziua de luni, 27 ianuarie. Deciziile vor fi aduse la cunostinta MEN duminica, 26 ianuarie, cel tarziu pana la ora 17,00, si vor fi facute publice”, a anuntat MEN.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *