Instanta: Catalin Chereches nu-si poate exercita functia de primar. Ce obligatii mai are

catalin-chereches-amenintaTribunalul Cluj a hotarat inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar, in cazul lui Catalin Chereches.

Printre obligatii, acesta nu are dreptul de a exercita functia de primar.

“In temeiul art.362 al.2 rap. la art. 208 C.p.p., dispune inlocuirea masurii arestului la domiciliu luata fata de inculpatul C C, cu cea a controlului judiciar, prev. de art.202 al.4 lit.b C.p.p. rap. la art.211 si urm. C.p.p., incepand cu data ramanerii definitive a prezentei incheieri, masura urmand a fi verificata potrivit disp. art.208 C.p.p.

In temeiul art.215 al.1 si 2 C.p.p., pe timpul cat se afla sub control judiciar, inculpatul trebuie sa respecte urmatoarele obligatii:

a) sa se prezinte la in fata instantei de judecata ori de cate ori este chemat;

b) sa informeze de indata instanta de judecata cu privire la schimbarea locuintei;

c) sa se prezinte la organul de politie din cadrul Politiei mun. Baia­Mare, jud. Maramures, desemnat cu supravegherea, conform programului de supraveghere intocmit de acesta.

d) sa nu depaseasca limita teritoriala a Romaniei, decat cu incuviintarea prealabila a instantei de judecata;

e) sa nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu martorii mentionati in rechizitoriu (f.141­142).

f) sa nu exercite functia de primar al mun. Baia­ Mare; In temeiul art.215 al.7 C.p.p., se atrage atentia inculpatului ca, in caz de incalcare cu rea­credinta a obligatiilor care ii revin, masura controlului judiciar se poate inlocui cu cea a arestului la domiciliu sau a arestului preventiv.

Supravegherea respectarii de catre inculpat a obligatiilor care ii revin pe durata controlului judiciar, va fi realizata de Politia mun. Baia­Mare, jud. Maramures. Cu drept de contestatie in 48 ore de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica din 14.12.2016”, se arata in decizia Tribunalului Cluj.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

8 Comments

 1. Danny

  Ce sa mai caute in Primarie kk infractorul ?Nu-i suficient ca mamita lui cea devotata este in Parlament ,datorita gafelor impardonabile ale liberalilor.Pagubos mod de a face politica.

  Reply
 2. Andrei

  Asta nu se va lasa sub nici o forma. Orasul este feuda lui, vaca pe care a muls-o patru ani, sursa lui de venituri extracalifragislistice. Iar la Politia Baia Mare e foame mare asa ca, trai nenica …trai pe bune. Daca fiul risipitor se intoarce in primarie va fi bine, demoazelele isi vor epila zonele de interes, Barbul va linge covorul din anticamera, constructorii vor avea de lucru si vor relua cotizarea, madam Katy va iesi din menopauza iar Perian va ajunge seful pietelor. Hai sictir !

  Reply
 3. viorel

  Cătălin Cherecheș este în așteptarea anulării funcției de primar…Domnul prefect trebuie să acționeze imediat, conform legii, și să dea hotărâre pentru organizarea de alegeri anticipate la Baia Mare. Jurnaliștii de casă ai famigliei Cherecherș să treacă la ”editoriale” pro Cherecheș. Pot semna asemenea texte Gheorghe Pârja, Viorica pârja, Nicolae Goja, Anamaria Somay, Radu Țolaș, Grigore Ceascai sau Marian Ilea….

  Reply
 4. Danny

  Ce mai cauta kk-infractorul in primarie ?Nu-i suficient ca grijulia si devotata mamita a ajuns prin jocuri si manevre detestabile in Parlament ? Dezagreabil mod de a face politica.

  Reply
 5. gabriel

  Dragi baimareni(nu)mired ca va roade ciuda si invidia?! O sa regina in forta si o sa renasca orasul in ciuda voastra!!!!

  Reply
 6. platformakake

  Il vad pe profesorul Ardelean in poza si mi-as permite sa-i spun : ‘ Domnule profesor puteti fi mindru , omul de linga dumneavoastra – primarul kake – este si creatia dumneavoastra “.

  Reply
 7. George Sirius

  Daca politia doamnei Marincas nu a respectat legea si nu i-a scos pozele din oras, il va monitoriza corect acum? Doar baimarenii il pot monitoriza daca la alegerea de primar vor iesi la vot si il vor scoate din schema pe CC. Banuiesc ca atunci iar va apare pe cerul orasului steaua lui Dolha, care pierzind parlamentul, va candida de primar. Penibilul este un termen care nu apare in vocabularul lui.

  Reply
 8. djorkaef

  Domnul Chereches trebuie sa se pregateasca de o confruntare lunga si dura cu Justitia… NU va scapa usor… oricum procesul lui se va finaliza cu o condamnare…iar aceasta atitudine pe care el o are, de sfidare a justitiei, a procurorilor, a judecatorilor nu-I va face deloc bine…. din contra… pe de alta parte, din cauza situatiei neclare, de provizorat a conducerii Primariei orasul functioneaza “cu frana de mana trasa”, baimarenii fiind cei au de suferit in mod direct…insa pe Kake il intereseaza doar persoana lui, nicidecum situatia orasului…el nu are nici un dram de demnitate, pentru ca daca ar avea-o si-ar da demisia din functia de primar, si-ar ispasi pedeapsa si si-ar vedea apoi de treaba lui…lumea l-ar aprecia mai mult daca ar face acest gest decat sa incerce a se “reabilita” prin tot felul de interviuri acordate presei, afisari in permanenta pe internet, pe spatii publicitare, etc…

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1