Institutia Prefectului-Judetul Maramures are un nou site

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Prefectul Vasile Moldovan a declarat ca Ministerul Afacerilor Interne a luat decizia si a dispus reorganizarea unitara a site-urilor web ale institutiilor prefectului.

Activitatea de reorganizare comuna si de realizare a noilor pagini web a fost coordonata de catre secretarul de stat Mihai Dan Chirica. Structura paginilor web s-a facut de catre Directia Generala pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei si Directia Generala pentru Relatiile cu Institutiile Prefectului.

”Pagina web a Institutiei Prefectului – Judetul Maramures a fost operationalizata la adresa www. mm.prefectura.mai.gov.ro, si respecta conform prevederilor legislatiei in vigoare normele de aplicare ale H.G. nr.123/2002 cu modificarile si completarile ulterioare privind Memorandumul cu tema ”Cresterea transparentei si standardizarea afisarii informatiilor de interes public”, respectiv Standardele de publicare a informatiilor de interes public cuprinse in Strategia Nationala Anticoruptie 2016-2020”, a spus prefectul de Maramures”.

Tehnologia informatiei si a comunicatiilor are o aplicatie multipla pe sisteme de date si informatii (hardware, software, procesare si prelucrarea datelor, retele si limbaje de calculatoare), iar programele in domeniu se dezvolta permanent, inclusiv in domeniul telefoanelor mobile, televizoarelor, autoturismelor, educatie, etc.

Noua pagina web a institutiei noastre reprezinta un mijloc de comunicare modern si dinamic, in actuala societatea complexa si pluralista, ce asigura acces la informatii publice, dar contribuie si la o mai buna colaborare cu cetatenii, institutiile publice si private, societatea civila si organizatiile neguvernamentale, se arata intr-un comunicat de presa.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole