Institutul de Istorie „George Baritiu” al Academiei Romane la Centenar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Joi, 30 ianuarie, incepand orele 12, la sediul Muzeului Judetean de Istorie si Arheologie Maramures din Baia Mare, str. Monetariei nr. 1-3, in Sala de conferinte va avea loc prezentarea proiectului de solidaritate si promovare sub genericul Institutul de Istorie „George Baritiu” la Centenar (1920-2020). Prezentarea istoriei, activitatilor si realizarilor Institutului.

Pentru a marca cei 100 de ani de existenta ai Institutului clujean, actiunea este gandita sub forma unui eveniment care va avea loc simultan in cel putin 100 de institutii de invatamant si cultura din tara (licee, universitati, muzee, institute de cercetare, arhive, asociatii profesionale, ONG-uri).

„Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Maramures se alatura acestui proiect de suflet in care, prin intermediul unui material PowerPoint vor putea fi cunoscute activitatea si realizarile Institutului in domeniul cercetarii istorice de-a lungul celor 100 de ani de activitate. Evenimentul va fi coordonat de doi dintre specialistii muzeului, Viorel Rusu si Marius Campeanu, care si-au sustinut tezele de doctorat in cadrul Institutului de Istorie „George Baritiu” din Cluj-Napoca al Academiei Romane.

Ii invitam alaturi de noi pe toti membrii comunitatii baimarene si maramuresene interesati de cunoasterea trecutului si de cercetarea stiintifica in domeniul istoriei”, se arata intr-un comunicat al muzeului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2