Insula Ischia – Sejur 7 nopti. Plecari cu avionul din Cluj

Reclame home 1
Reclame home 1

INSULA ISCHIA-SEJUR 7 NOTI

PLECARI CU AVIONUL DIN CLUJ  

Ischia este o insulă de origine vulcanică situată în Marea Tireniană, la vest de Napoli, în Italia. Este una dintre cele trei insule principale din Golful Napoli, celelalte fiind Capri și Procida.

Insula are o suprafață de aproximativ 46 km² și este acoperită cu vegetație luxuriantă, dealuri și plaje cu nisip fin. Clima este mediteraneană, cu veri calde și uscate și ierni blânde.

Ischia este renumită pentru sursele sale termale, care oferă o gamă largă de băi termale, piscine și centre spa. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care mulți turiști aleg să viziteze insula.

Pe lângă acestea, Ischia are și o istorie bogată, fiind locuită de-a lungul secolelor de fenicieni, greci, romani și alți popoare. Există numeroase situri istorice și arheologice, inclusiv castele, fortărețe și turnuri de observație.

Insula are, de asemenea, o gastronomie bogată și variată, cu multe restaurante care oferă preparate delicioase din pește proaspăt și alte ingrediente locale.

În concluzie, Ischia este o destinație turistică populară care oferă o combinație unică de plaje, spa-uri termale, istorie și gastronomie.

Sejur 7 nopti de la 649 euro

Plecari cu avionul CLUJ, BUCURESTI 6.05-21.09.2023

Mai multe detalii AICI

               Contacteaza-ne pentru mai multe detalii sau oferte

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email, la adresa info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com /www.instagram.com/marainternational sau pe websit-ul nostru www.mara-tour.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole