Intalnire business in scop caritabil: Stefan Darabus, invitatul special al evenimentului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

stefan-darabus-director-hhc-romaniaAlina o tanara de 20 de ani isi creste singura cele doua fetite de un an, respectiv doi ani, dar si pe fratele ei care este inca minor. Desi cei mici nu se pot baza pe ajutorul tatalui, in prezent Alina este in cautarea unui loc de munca, iar fetitele merg la cresa. Singurul sprijin al familiei este Fundatia HHC, care o ajuta cu donatii constand in alimente, scutece pentru fetite, imbracaminte, jucarii, medicamente.

In acest sens, Maramures Business Club organizeaza joi, 22 Octombrie 2015, cu incepere de la ora 18:00, o noua editie a evenimentului Time to Talk Business. Invitatul special al editiei fiind Stefan Darabus, director national HHC Romania, una dintre cele mai mari si mai active fundatii din Romania. Din acest an, el ocupa si pozitia de director regional al HHC pentru Europa Centrala si de Sud-Est.

Taxa de participare va fi de 60 lei. Toate incasarile vor constitui donatie pentru ajutorarea Alinei.

Stefan Darabus a inceput sa lucreze pentru Hope and Homes for Children Romania ca project manager in anul 1997, dupa care, din 1999, a fost numit director pe judetul Maramures, ajungand director national al fundatiei din anul 2003. Inca de la inceputul muncii sale in cadrul fundatiei a fost implicat in programe educationale pentru copiii reintegrati in familiile naturale, in programe nationale si internationale pentru copii cu dizabilitati din serviciile dezvoltate de HHC Romania, dar si in proiecte de strangeri de fonduri derulate impreuna cu companii si fundatii internationale.

Expertiza sa consta si in management strategic pentru partenerii din Belarus, Ucraina, Republica Moldova, Bosnia si Rwanda. In acest sens, a participat in februarie 2006 la o expeditie de 10 zile pe varful Kilimanjaro, care a avut drept scop strangerea de fonduri pentru proiectele derulate in Europa de Est si Africa, reusind la final sa adune suma de 25.000 Euro.

Evenimentul va avea loc la Artscape, teatrul independent, situat pe strada George Cosbuc Nr. 14A.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. daraboi

  Nea Darabus , ce avere incomensurabila ai facut de pe urma binefacerilor ? Doar din fonduri pt ,,binefaceri,, ti-ai tras de fiecare data partea leului . Mai mult , super invitatiile la evenimente internationale ma face sa cred ca nu esti doar un reprezentant al binefacatorilor acestei lumi ci si un angajat al unor servicii bazate pe informatii .

  Reply
  1. fur de la copii

   Cat tupeu.Cum stiu sa-si umple unii teschereaua sub pretextul grijii pentru nevoiasi.Nu degeaba isi face poze cu kake.Cine se seamana se aduna.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole