Intamplari din Baia Mare: Dubla masura in aplicarea legii?! (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Nu e o noutate pentru nimeni ca in Baia Mare exista entitati economice sau culte religioase care fac ce vor pe domeniul public, fapt posibil datorita permisivitatii administratiei publice si a unei Politiei Locale aflate inca in hibernare.

De-a lungul timpului am primit mai multe semnale de la baimareni, mesaje prin care ne-au sesizat tupeul cu care sunt blocate strazile si intersectiile din proximitatea unui edificiu apartinand cultului penticostal. Cine trece prin zona strazilor Transilvaniei si Oituz, in zilele si serile cand sunt slujbe, trebuie sa mearga pe mijlocul carosabilului sau pe alte trasee, toata zona fiind ocupata, inclusiv in curba, de zecile de masini ale enoriasilor.

Acestia parcheaza intr-un total dispret pe trotuare si carosabil, mai nou ocupand si o parte a zonei verzi apartinand stadionului de atletism. Nici credinciosii ortodocsi nu sunt mai corecti in a respecta legea, motiv pentru care atasam si cateva fotografii cu modul cum isi parcheaza masinile cei care frecventeaza biserica de pe strada Vasile Lucaciu.

Stim ca pe vremea primarului aflat sub control judiciar agentii nu aveau voie sa dea amenzi in anumite imprejurari, dar adresam acum o intrebare viceprimarului care coordoneaza si activitatea Directiei Politiei Locale. Este obligatorie legea pentru toti sau cei care frecventeaza casele de rugaciuni si bisericile au alte drepturi si obligatii?

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. marc

    Daca tot stau militienii locali in boschetii de la capatul aleii,langa containerul de la Casa de Cultura, sa te urmareasca ca nu cumva sa treci pe rosu la trecerea de pietoni de pe Victoriei ( cica pe consemn de la sefi,o fi vazut pe vreunul din birouri ca a trecut pe rosu ),cand nu circula nici o masina in zona,ar fi bine sa dea amenzi si fratilor care parcheaza pe trotuare si pe spatiul verde.Ori suntem militieni locali pana la capat,ori numai suntem.E mai greu sa te iei de aia,cu influenta, in comparatie cu babele care vand patrunjel in piata sau de cei care îndraznesc sa cultive porodici pe domeniul public.Dar niste amenzi,tot pe consemn,ar fi posibil?Si mai sunt zone pe care pot sa le verifice,asa ca sa-si faca treaba pana la capat,nu doar pe interese.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole