Interdictia de organizare a manifestatiilor la Paris a fost prelungita pana pe 30 noiembrie

PNL

atentat parisInterdictia de organizare a manifestatiilor pe strazile din Paris a fost prelungita pana la finele lunii noiembrie, a anuntat sambata inspectoratul de politie din capitala franceza, potrivit AFP, citata de Agerpres.

Aceasta decizie, care se refera la manifestatiile pe domeniul public, este in vigoare pana in data de 30 noiembrie la miezul noptii. Interdictia este valabila si pentru ziua in care se va deschide Conferinta mondiala privind schimbarile climatice (COP21), care va reuni la Paris lideri din intreaga lume.

Politia pariziana a justificat decizia de a prelungi interzicerea manifestatiilor publice prin extrema gravitate a atacurilor din 13 noiembrie si prin faptul ca guvernul a instituit starea de urgenta in urma atentatelor teroriste.

Presedintia franceza a anuntat vineri ca un numar de 138 de sefi de stat si de guvern au confirmat prezenta la summitul de la Paris. Din motive de securitate, autoritatile au decis deja sa anuleze doua manifestatii de amploare care erau programate pe 29 noiembrie si pe 12 decembrie in contextul conferintei privind schimbarile climatice.

Interdictia referitoare la manifestatii a fost instituita la Paris si in imprejurimile capitalei franceze dupa atentatele din 13 noiembrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1