INTERES MARE – UAC Dumbrăvița a început vaccinarea propriilor angajați (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Universal Alloy Corporation (UAC) din Dumbrăvița a început de ieri, 27 aprilie, vaccinarea propriiilor angajați, dar și a membrilor familiilor acestora. Dacă ieri s-au vaccinat în câteva ore 41 de persoane, azi numărul acestora a fost mult mai mare, semn că lumea este dornică să se vaccineze împotriva coronavirus.

Încă de la primele ore ale dimineții zilei de 28 aprilie s-a demarat procedura de vaccinare, fiecare angajat al societății își aștepta frumos rândul la imunizare, iar conducerea societății speră ca să fie cât mai multe persoane vaccinate.

„Azi, la Dumbrăvița, se continuă ceea ce am început încă de luni la nivelul județului pentru marii angajatori, având în vedere crearea acestei posibilități de către Comitetul Național pentru activitățile de vaccinare. Azi suntem la UAC Europe Romania pentru a vaccina, avem o adresabilitate crescută, se vaccinează atât angajații acestei companii, cât și membrii de familie ai angajaților, cei care doresc, bineînțeles, precum și colaboratorii cu care societatea își desfășoară activitatea. Adresabilitatea în rândul angajaților este din ce în ce mai mare, să sperăm că și în săptămâna de după Paște acest lucru se va menține. Este îmbucurător acest fapt pentru că ne aflăm într-o situație favorabilă din punct de vedere al transmiterii comunitare, cu incidență scăzută la mia de locuitori în județul Maramureș, sub 0,5 și acest lucru nu poate decât să ne bucure”, a spus Rareș Pop, pentru ziarmm.ro.

Directorul DSP Maramureș a mai menționat că numărul de pacienți din spitalele din Maramureș este unul scăzut, cu paturi libere atât la nivelul structurilor de Terapie Intensivă, cât și la nivelul secțiilor care se ocupă de pacienții care sunt spitalizați. Rareș Pop a transmis maramureșenilor că lucrurile merg într-o direcție bună pentru județul nostru. Trebuie evitate decesele și vaccinare cât mai multă în rândul populației.

Daniel Vărzaru, directorul UAC Dumbrăvița, a ținut să arate că societatea nu a avut foarte multe probleme din cauza infectărilor cu COVID-19, procentul angajaților care au contractat virusul fiind unul destul de mic în comparație cu numărul total al angajaților societății. Acesta a mai precizat că este greu de spus câți angajați se vor vaccina în condițiile în care o parte dintre aceștia s-au vaccinat înainte de debutul acestei campanii de vaccinare la nivelul societății.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole