Interliga de iarna – 8 echipe inscrise in Maramures la ”Gheorghe Ola”

Reclame home 1
Reclame home 1

In 29 octombrie are loc editia 2019 a interligii de iarna Trofeul ”Gheorghe Ola” in Maramures, competitie pentru care s-au inscris opt echipe.

Marti, 29 octombrie, in sala de sport a Scolii ”Vasile Alecsandri” din Baia Mare are loc editia 2019 a interligii de iarna Trofeul ”Gheorghe Ola” in Maramures. Competitia se adreseaza copiilor nascuti in 2010 si mai mici. Opt echipe s-au inscris pentru etapa judeteana. Este vorba despre Sporting Maramures, Dynamic Baia Mare, Minerul Baia Mare, Electrica Baia Mare, Plimob Sighetu Marmatiei, CSS 2 Baia Mare, Viitorul Sighetu Marmatiei si Minerul Baia Sprie.

Echipa din Maramures, care va castiga locul 1 pe judet, se va califica la etapa zonala, care va avea loc in perioada 2-4 decembrie. Maramures face parte din zona 8, alaturi de Cluj, Bistrita Nasaud, Salaj, Bihor si Satu Mare. Faza finala se va derula in 16-18 decembrie.

***

Gheorghe Ola (1928-1995) a fost fotbalist si antrenor al echipei nationale de fotbal a Romaniei (1972). A evoluat pe postul de mijlocas si, ca senior, a jucat pentru Sportul Studentesc. A antrenat echipele Viitorul Bucuresti, FCSB, Sportul Studentesc, Olimpia Satu Mare si Farul Constanta.

Editia 2018 a interligii de iarna Trofeul ”Gheorghe Ola” in Maramures a fost castigata de Plimob Sighetu Marmatiei.

Informatii: AJFMM
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2