Interpelarile senatorului Severica Covaciu au adus bani pentru investitiile din Maramures

Senatorul Severica Covaciu (PMP) a demonstrat pana acum ca nevoile comunitatii maramuresene sunt o prioritate in mandatul sau de parlamentar. Printre cele mai importante proiecte ale judetului pentru care Severica Covaciu a solicitat finantare de la Guvern se numara Aeroportul International Maramures.

Astfel, in luna decembrie 2017, parlamentarul maramuresean a cerut Ministerului Transporturilor sa intervina pentru a rezolva situatia de la aeroport, lucru care s-a si intamplat ulterior, prin achitarea unor sume importante.

Tot in 2017, dupa furtuna din 17 septembrie care a devastat judetul, Severica Covaciu a solicitat, printr-o interpelare transmisa ministrului Tineretului si Sportului, alocarea sumele necesare pentru reparatia bazinului de inot din Baia Mare, afectat serios de vreme.

La putina vreme, senatorul PMP a primit un raspuns prin care oficialii Ministerului au precizat ca bazinului i s-au alocat 500.000 lei.

Un alt obiectiv aflat in vizorul Severicai Covaciu este realizarea unui camin cultural in Ciocotis, pentru care senatorul a solicitat finantare.

Nu in ultimul rand, aceasta i-a cerut prim-ministrului Romaniei alocarea unei sume de bani care sa corespunda nevoilor stringente ale lucrarilor la barajul Runcu.

“De asta sunt in Parlament, pentru a ajuta cat mai mult judetul si a ma lupta pentru proiectele Maramuresului, care reprezinta o prioritate pentru mine. Ma bucur ca am reusit sa aduc un plus din postura de senator si nu ma opresc aici”, spune Severica Covaciu.

Mandatar Financiar: 41190004

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2