INTERVENȚII MEDICALE- Maramureșenii să nu mai meargă la Cluj ci să vină la Spitalul Județean

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Actuala conducere a Spitalului Județean dorește ca în cel mai scurt timp maramureșenii care preferă să se trateze la Cluj să vină înspre Spitalul Județean, unde există de asemenea specialiști foarte buni. Acest lucru ar însemna bani mai puțini cheltuiți cu deplasarea și cazarea la Cluj, printre altele.

„Sunt mulți cei care azi iau calea Clujului sau a Targu Mureș-ului, însă prin investițiile pe care le facem vom putea spune că îi ținem acasă. Vrem să ținem maramureșenii acasă, să-i tratăm acasă. Nu cred și nu înțeleg că specialiștii Spitalului Județean nu pot rezolva probleme pe care alții le rezolvă. Avem și logistica necesară. La o familie care are nevoie de o intervenție – ligamente încrucișate, de exemplu, noi facem acest tip de intervenție în cadrul Spitalului Județean, în cadrul Secției Ortopedie.

Lucru care se întamplă în puține spitale din țară. Apoi, pacientul trebuie să se deplaseze în alt județ, sunt cheltuieli cu deplasarea, cu cazarea, aparținătorii vor merge și ei și atunci dacă le spunem la oameni că astfel de probleme se pot rezolva și în Baia Mare, atunci am ajuta și familia și pe toată lumea. Scopul este ca să facem aici tot ceea ce acum merge spre Cluj. Există și o categorie de oameni care nu au încredere în medicii de aici, e adevărat, dar eu le spun că nu văd motivele pentru care nu cred în specialiștii noștri”, a declarat Alexandru Oros, managerul celui mai mare spital din Maramureș.

Vă reamintim că recent Spitalul Județean a împlinit 50 de ani de existență, ocazie cu care au fost desfășurate mai multe activități menite să marcheze acest moment.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2