INTERVIU: Antrenorul Costică Buceschi despre experiența în Turcia (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Aflat în vacanță în Baia Mare, fostul antrenor al echipei de handbal feminin CS Minaur, Costică Buceschi, a oferit un interviu jurnalistului Călin Oșan despre experiența de până acum în Turcia.

După ce a antrenat în campionatul Turciei, Buceschi este acum antrenorul naționalei feminine, cu care va aborda la începutul anului viitor calificarea la Campionatul Mondial.

”Am un an de zile de când lucrez în Turcia. Primele două echipe la ora actuală sunt două echipe care ar putea juca și ar fi în prima jumătate a campionatului din România.

E departe ce se întâmplă în Turcia comparativ cu România, pentru că toate jucătoarele, mai puțin cele străine, sunt semi profesioniste, multe dintre ele și lucrează. Dar au calitate și o rată bună de progres.

Urmează pentru noi patru jocuri, primele două importante, dar nu foarte grele, cu Marea Britanie, în octombrie-noiembrie, iar următoarele două jocuri foarte importante și, bineînțeles, foarte dificile, cu una dintre echipele care se vor clasa pe ultimele 10 locuri la Campionatul European. Vom juca meci de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial. Asta se va întâmpla în martie, aprilie”, a spus Costică Buceschi.

Detalii în video.

Vlad HERMAN

Video: Călin OȘAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2