INTERZIS LA AUTOMARFARE – Restricții în Ungaria cu ocazia Rusaliilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Autorităţile de frontieră din Ungaria au anunțat că începând de sâmbătă, 22.05.2021, ora 23.00 (ora României) până luni, 24.05.2021 ora 23.00 (ora României), circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe teritoriul țării. Restricţiile intra în vigoare ca urmare a faptului că în perioada următoare se celebrează Sărbătoarea ,,Pogorârea Sfântului Duh” – Rusaliile.

ITPF Sighetu Marmației ține să precizeze că şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la finalizarea intervalului pentru care au fost stabilite restricţii de circulaţie pe drumurile publice din Ungaria.

„În acest sens, Inspectoratele Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Oradea şi Sighetu Marmaţiei vor ţine legătura permanent cu autorităţile de frontieră din Ungaria în vederea dispunerii unor măsuri comune pentru fluidizarea traficului la ridicarea restricţiilor. În intervalul orar respectiv, traficul de călători şi autoturisme prin punctele de trecere a frontierei se va desfăşura în condiţii normale, iar Poliţia de Frontieră a dispus toate măsurile aflate în competenţă pentru derularea unui trafic fluent si asigurarea unui control operativ şi eficient.

Poliţia de Frontieră recomandă şoferilor de automarfare și participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă, funcție de capacitatea permisă, astfel încât să se preîntâmpine apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea”, arată ITPF Sighetu Marmației.

Punctele de frontieră existente la graniţa cu Ungaria pe unde automarfarele pot tranzitasunt pe raza județului Satu Mare – P.T.F. Petea, pe raza județului Bihor – P.T.F. Salonta, P.T.F. Borş, P.T.F. Borş II, respectiv pe raza județului Arad avem P.T.F. Nădlac, P.T.F. Nadlac II, P.T.F. Turnu, P.T.F. Vărşand.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole