Intoarcere in comunism. La Sighet, PSD foloseste elevii din scoli pentru imaginea partidului

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

ADVERTORIAL POLITIC

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, afirma ca cele intamplate recent la Sighetu Marmatiei, unde elevi ai unui liceu au fost adusi in Consiliul Local pentru a aplauda semnarea unui contract este un spectacol politic de prost gust.

“Scene halucinante s-au petrecut saptamana trecuta la Sighetu Marmatiei, unde zeci de elevi de la Liceul Tehnologic Marmatia din oras au fost adusi incolonati, chiar de catre directorul scolii, pentru a aplauda si multumi in Consiliul Local pentru semnarea contractului de modernizare a scolii, prin Planul National de Dezvoltare Locala (PNDL).

Spectacolul politic de prost gust, in care au fost implicati elevii liceului, a fost pus la cale de primarul Horia Scubli si de directorul Liceului Marmatia, care au dorit sa arate sefilor pe linie de partid, presedintelui CJ Gabriel Zetea si
senatorului Liviu Marian Pop, ca sunt gata sa le puna la picioare tot orasul. Aceasta slugarnicie politica este greu de inteles in cazul directorului Liceului, complice la aceasta actiune cu caracter electoral, avand in vedere ca un dascal
trebuie sa fie un reper moral pentru elevi, iar legea interzice folosirea elevilor in scopuri politice.

De asemenea, fostul ministru al Educatiei, Liviu Marian Pop, nu are nicio scuza pentru participarea sa la acest spectacol grotesc, in care copiii multumeau partidului ca-n vremuri de trista amintire. Liviu Marian Pop stie ca nu te poti folosi astfel de elevi, iar girul dat de el acestei actiuni demonstreaza ca nu a inteles nici care este menirea unui ministru al educatiei, nici a unui dascal”, a spus Ionel Bogdan, intr-un comunicat de presa.

Liderul liberal mai precieaza ca modernizarea liceului nu este un cadou, ci o obligatie a autoritatilor si solicita Ministerului Educatiei o ancheta in acest caz.

“Modernizarea Liceului Marmatia nu este un cadou din banii PSD, pentru ca elevii sa multumeasca din suflet partidului. PNDL este un program finantat din bugetul statului, din taxele si  impozitele platite de romani si, prin urmare, modernizarea scolii este o obligatie a administratiei locale si a guvernantilor, nu un cadou.

Sa nu uitam ca PSD, partid care s-a aflat la guvernare aproape constant in ultimii sase ani, se lauda cu mii de scoli care au toaleta in curte si cu alte o mie inchise, pentru a mai face ceva economie la buget. Solicitam Ministerului Educatiei sa ancheteze situatia de la Sighet, modul in care conducerea liceului a implicat elevii intr-o actiune de imagine a unui partid politic si a unor politicieni.

Cat despre politicienii de la PSD, ramane ca maramuresenii sa aprecieze cum le sunt folositi copiii in campania electorala informala a partidului, avand in vedere ca toti si-au pus poze pe retelele de socializare cu elevii si cu pancartele prin care multumeau calduros primarului, presedintelui Consiliului Judetean si, desigur, senatorului Liviu Marian Pop”, a adaugat Ionel Bogdan.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Danny

    Ce se mai poate comenta vizavi de astfel de evenimente?! Elevii au fost manipulati de catre conducerea liceului,respectiv Primaria si reprezentantii PSD in Consiliul local,iar presedintele Consiliului judetean si presedinte al PSD Maramures,alaturi de senatorul Liviu Pop au imbratisat ideea si au savurat momentul.In fapt, sunt reprezentantii marelui partid neocomunist si asemenea iesiri se intampla atat la nivel loca lcat si la nivel central/, Solutia este, ca acest partid sa nu mai castige alegerile .

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1