ÎNTR-O ZI DE LUNI – Se dau bani de la județ pentru volei și echipa de fotbal feminin

Reclame home 1
Reclame home 1

Consilierii județeni sunt așteptați săptămâna care urmează la două ședințe de Consiliu Județean. Prima dintre ele este programtă pentru mâine, 22 noiembrie, ora 14.00, în sistem online. Ordinea de zi nu este una foarte stufoasă, cuprinde mai multe proiecte de hotărâre cu trimitere către susținerea sportului din județ.

Vor fi supuse atenției consilierilor județeni proiectele de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Maramureş nr. 77/2021 privind repartizarea pe destinaţii a sumei prevăzute în bugetul Judeţului Maramureş pe anul 2021 pentru finanţarea nerambursabilă a activităţilor non-profit de interes general, în domeniul sportului, alocarea unei sume din bugetul Judeţului Maramureș pe anul 2021, pentru finanţarea programelor structurii sportive de performanţă de prim eşalon, Clubul Sportiv Știința Baia Mare – echipa de volei masculin CS Știința Explorări Baia Mare, alocarea unei sume din bugetul Judeţului Maramureș pe anul 2021, pentru finanţarea programelor structurii sportive de performanţă de prim eşalon, Clubul Sportiv de Fotbal Feminin Baia Mare – echipa de fotbal feminin ACS Fotbal Feminin Baia Mare, respectiv participarea UAT Judeţul Maramureş, prin Consiliul Judetean Maramureș, la realizarea în comun cu Federația Romană de Handbal a proiectului „Promovarea sportului de performanță la nivelul județului Maramureș”.

Tot mâine va fi supus atenției proiectul de hotărâre privind participarea U.A.T. Judeţul Maramureş prin Consiliul Județean Maramureș la realizarea în comun cu Asociația Pensionarilor Târgu Lăpuș a evenimentului ,,Sărbătoare Națională în Țara Lăpușului”.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole