Intr-un final, ajung si merele la elevii scolilor din Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Consiliul Judetean Maramures gestioneaza, la nivelul judetului, Programul pentru scoli al Romaniei, care prevede acordarea gratuita de fructe si legume proaspete, lapte si produse lactate si de produse de panificatie, in limita unei valori zilnice stabilite pentru prescolari, respectiv elevi. Cu aproximativ 5 saptamani inainte de vacanta mare ajung si merele la elevii din Maramures.

Amalia Babici Man, purtator de cuvant CJ Maramures: „De aceasta masura beneficiaza prescolarii din gradinitele cu program normal de patru ore de stat autorizate/acreditate si particulare acreditate, dar pentru elevii din invatamantul primar si gimnazial de stat si particular. Pentru derularea Programului pentru scoli al Romaniei in anul scolar 2018-2019 in urma procedurii de achizitie publica s-au incheiat sase contracte subsecvente. Lotul 1, prin care se distribuie lapte UHT, acopera intregul judet, in timp ce lotul 2 se refera la distributia merelor la nivelul Maramuresului. Loturile 3, 4, 5 si 6 asigura produse de panificatie. Pe parcursul unei saptamani, unui prescolar/elev i se acorda trei portii de lapte UHT, cinci portii de produse de panificatie, corn si biscuiti, iar joi si vineri li se distribuie si doua portii de fructe. Merele au ajuns la elevi inca de ieri, 09 Mai 2019.”

Livrarea in institutiile de invatamant din judetul Maramures se face zilnic, saptamanal sau trisaptamanal, conform ,,Graficelor de livrare’’, parte din caietul de sarcini asumat la licitatie. Implementarea contractelor se deruleaza in conditii normale.

ZiarMM.ro

Maramures: Lapte, corn si fructe. Afla aici, cum trebuie sa primeasca un elev, produsele, pe parcursul unei saptamani de scoala

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2