ÎNTR-UN FINAL – CS Minaur are un nou Consiliu de Administrație

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Clubul Sportiv Minaur are un nou Consiliu de Administrație începând de ieri, 13 decembrie. Noii membri ai CA ai clubului Minaur au fost aleși în cadrul ședinței de Consiliu Local care a avut loc ieri în sala Europa din Primăria Baia Mare. Așadar, au fost aleși Ioan Băban și Bogdan Neța (din partea mediului sportiv), Șerban Bondici și Jarek Turczynski (mediul de afaceri), Leontin Pop (cluburile de copii și juniori) și directorul acestui club, Raluca Mureșan.
Cu precizarea că pentru cea de-a șaptea persoană se va demara o nouă procedură de selecție. Mai spunem doar că au fost mai mulți candidați pentru a ocupa aceste posturi, și anume pentru mediul sportiv (3 locuri – 4 candidați) – Bogdan Neța, Ioan Băban, Vasile Viman, Petru Pop, pentru mediul de afaceri (2 locuri – 3 candidați) – Jarek Turczynski, Șerban Bondici, Robert Cotoș, respectiv pentru copii și juniori (un loc – un candidat) – Leontin Pop.
Nu este pentru prima dată când se cere transparență din partea clubului Minaur, consilierii locali cerând documente justificative pentru fiecare leuț cerut de club în Consiliu Local. S-a ajuns în situația în care să fie restanțe la plata salariilor jucătorilor de fotbal, s-a zvonit că probleme ar fi și la secțiile de handbal masculin și feminin. Rămâne de văzut dacă acest CA își va face treaba cum trebuie sau nu.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Florin

    Comunisti pe viata. Banul public nu va crea performanta niciodata. Si pe vremea comunistilor destepti, nu prosti ca astazi, performanta a fost posiblila societatilor comerciale nu administratiei. Vai de capul vostru.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2