Intr-un hotel-capsula din Japonia clientii se pot caza printre mii de carti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un hotel din Japonia sfideaza tendinta ascendenta a interesului fata de cartile electronice si le da posibilitatea clientilor care apeleaza la serviciile sale sa se relaxeze printre mii de volume in format traditional, informeaza duminica Reuters, informeaza AGERPRES.

Unitatea de cazare “Book and Bed” din Tokyo, o varianta a faimoaselor hoteluri-capsula din Japonia, le ofera oaspetilor spatii de cazare comune, de dimensiunea unui dulap, insiruite si integrate printre rafturi cu carti.

Peretii, tavanul si cea mai mare parte din decor sunt pline cu 3.200 de volume scrise in diverse limbi.

De asemenea, o incapere comuna serveste drept salon pentru vizitatorii de peste zi care pot beneficia la randul lor de experienta lecturii ca intr-o biblioteca, insa in conditii mai comode. “Sunt multi vizitatori care stau intr-un spatiu mare, asa ca putem comunica intre noi si ne putem relaxa”, a declarat pentru sursa citata Natsuki Suno, studenta venita la hotel intr-o pauza de studii.

Hotelul, care s-a deschis in urma cu 18 luni, include 60 de spatii cubice de cazare dotate cu o saltea si o lampa pentru citit.

Kei Asai, director executiv al unitatii de cazare “Book and Bed” a declarat ca prin intiativa sa a dorit sa ofere ceva mai mult decat un simplu hotel-capsula traditional. “Motivul pentru care am venit cu acest concept este ca am vrut sa stau intr-un astfel de hotel in care poti adormi in timp ce te bucuri de ceva distractiv”, a explicat el.

In functie de incapere, preturile pentru o noapte de cazare variaza intre 3.800 de yeni (33 de dolari) si 4.800 de yeni (42 de dolari). Vizitatorii de peste zi pot citi tolaniti pe perne in schimbul sumei 500 de yeni.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2