Intre Iohannis si Dancila… alegem Iohannis

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Duminica merg si votez. Sunt printre cei 1,4 milioane de romani care in 10 noiembrie am votat Dan Barna. Mi-am dorit altceva pentru Romania in turul doi, tocmai pentru ca am vazut in candidatul Aliantei USR PLUS un presedinte mai potrivit pentru Romania de maine.

Astazi, ca multi dintre dumneavoastra, si nu ma refer doar la cei care au fost la vot, ci si la cei care nu au iesit, dupa cele doua saptamani de campanie pentru turul II, dezamagirea ca Dan nu a intrat in runda finala este si mai mare. Mi-ati transmis asta multi dintre voi. Avem doi candidati care nu au avut o confruntare directa, insa unul dintre ei va trebui sa fie Presedintele Romaniei.

Poate unii considera ca am ajuns in aceeasi situatie in care ne scaldam de 30 de ani, ca am fi pusi sa alegem raul cel mai mic. Chiar si asa, tot merita sa mergem duminica la vot. Raul cel mai mic e alternativa la raul cel mare. Din deziluzie, nu putem lasa tara prada „raului cel mare”!

„Nu intreba ce poate face tara pentru tine, ci intreaba ceea ce poti face tu pentru ea”. Duminica voi da un raspuns, prezentandu-ma la vot. Votez Klaus Iohannis, cel care, in mod evident merita votul nostru, in detrimentul candidatului PSD, Viorica Dancila. Votez Klaus Iohannis, nu votez PNL. Cu un vot poti face multe pentru tara.

Vicepresedinte Camera Deputatilor, Vlad Emanuel Durus, deputat USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2