Inventii creative la targul de electronice CES din Las Vegas

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

las-vegasUn laptop urias de 9000 de dolari, un televizor atat de subtire incat pare a fi pictat direct pe perete si prima perie de par inteligenta, care invata utilizatorii sa aiba grija de podoaba capilara. Sunt doar cateva dintre noutatile de la Targul de electronice CES din Las Vegas, care se deschide joi pentru publicul larg.

Acer a venit cu un laptop care pune performantele mai presus decat orice: Predator 21x, primul laptop din lume cu un ecran curbat. Dispozitivul a fost creat special pentru gaming si asta se vede si in specificatiile incredibile pentru un laptop: diagonala ecranului de 21 de inchi, doua placi video de inalta performanta, un procesor de ultima Generatie si 64 de gigabytes de RAM.

„Este un dispozitiv de lux nebunesc pentru oamenii bogati care vor cel mai bun laptop ca sa-l puna pe birou. Este o demonstratie a ce este posibil pentru un laptop daca nu ai limite, daca incluzi toate lucrurile imaginabile intr-o carcasa si apoi ceri 9000 de dolari”, afirma Sam Byford, reporter The Verge.

Cei care au vizitat standul celor de la LG ar fi putut crede ca firma coreeana a pictat televizoare pe pereti. Dar la o privire mai atenta, ar fi vazut care e de fapt realitatea: noile televizoare LG au doar 2,5 milimetri grosime. Sunt atat de subtiri incat sunt atasate de pereti cu ajutorul unor magneti. Cum au reusit coreenii asa ceva? Toate componentele electronice au fost detasate de ecran si incluse in soundbar-ul cu care vine fiecare televizor.

Gigantul cosmetic francez L’Oreal au venit la CES 2017 cu prima perie de par inteligenta. Dispozitivul a primit numele de „antrenor pentru par”, deoarece va spune utilizatorilor cum sa se pieptene corect. Toate informatiile vor fi transmise si unei aplicatii de pe telefon.

„Uitati cum functioneaza. Cand va pieptanati un microfon va asculta la sunetele de la pieptanat si va determina ce fel de par ai. De asemenea, un senzor va masura cat de ud este parul. In final, in timp ce te piepteni, un giroscop va urmari miscarile mainii si daca esti prea dur, manerul va vibra ca sa-ti atraga atentia”, spune Daniel Cooper, editor Engadget, anunta Digi24.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2