Investitie de 6 miliarde lei la punctul de lucru al pompierilor militari de la Somcuta Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Prefectul Vasile Moldovan, impreuna cu inspectorul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ”Gheorghe Pop de Basesti” al judetului Maramures, colonel Pavel Baltaru, primarul orasului Somcuta Mare, Gheorghe Buda, maiorul Nicusor Miclaus, comandantul Detasamentului de pompieri ”Capitan Adrian Marchis” s-au deplasat la sediul punctului de lucru, unde s-au intalnit cu reprezentantii societatii care executa lucrarile de modernizare la cladire, anunta Institutia Prefectului – Judetul Maramures.

Locatia va fi dotata cu tot ceea ce este necesar pentru buna gestionare a situatiilor de urgenta.

”Investitia pentru finalizarea lucrarilor si dotarea in vederea functionarii eficienta a unei structuri integrate (pompieri militari-SMURD- Serviciul Judetean de Ambulanta) se ridica la valoarea de 6 miliarde lei. Autoritatile administratiei publice locale au tot interesul sa finalizeze lucrarile de amenajare, compartimentare si dotare, iar impreuna cu domnul primar, pompierii militari si reprezentantii constructorului am stabilit detaliile in ceea ce priveste lucrarile care mai sunt de executat si dotarile specifice pentru fiecare incapere din cladire.

Noi vom intreprinde demersurile necesare, la nivel central, pentru operationalizarea structurii integrate de la Somcuta Mare si deservirea de catre personal specializat a ambulantei SMURD, respectiv Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures, a spus prefectul Vasile Moldovan, presedintele CJSU Maramures”.

Operationalizarea structurii integrate de la punctul de lucru Somcuta Mare al Detasamentului de pompieri ”Capitan Adrian Marchis” Baia Mare este prevazuta sa fie realizata la sfarsitul lunii august.

De interventiile pompierilor militari la producerea unor situatii de urgenta, respectiv de acordarea primului ajutor medical de urgenta vor beneficia 24.000 de cetateni ai unitatii administrativ-teritoriale, dar si ceilalti locuitori care traiesc in zona istorica a Tarii Chioarului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2