Investitie: Sala de sport din comuna Recea, aproape gata (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

sala sport receaLucrarile la sala de sport din comuna Recea sunt aproape de final, termenul pana la care trebuie sa fie gata fiind luna aprilie.

Noua sala va avea o tribuna de aproximativ 100 de locuri, precum si alte dotari moderne, care o va transforma intr-o locatie extrem de atractiva pentru diferite competitii.

Mai trebuie spus ca sala este amplasata la intrarea in comuna Recea dinspre Baia Mare.

Vlad HERMAN

Foto: Octavian Pavel (Facebook)

sala sport recea 2

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. Pacala

  Ii tare articolul cu aproape gata,dar ma intreb daca mai baga una pana la final cum ar scrie ?Tot asa avem aproape gata:Aeroportul,Parcul Industrial a lui Cake,CAP-ul si Scoala de echitatie a lui Flore,reabilitarea infrastructurii rutiere,etc.Prin judetul asta totul e aproape gata.

  Reply
 2. pavel madaras

  E OK daca se face sala de sport dar sa judecam si altele:

  GROPARUL CARE FACILITEAZA RELUAREA PRELUCRARII STERILULUI
  Nu-i stiu pe cei care fac jocurile pe invers , dar stiu sigur cu documente, pe cel care este marele vinovat de posibila reluare a activitatii uzinei Aurul. Obtinerea acordului de mediu pentru functionarea uzinei Aurul era conditionat printre altele de realizarea unei statii de epurare pentru apele deversate de la depozitul de steril de la Bozanta Mare care este situat pe teritoriul administrat de primariile Tautii Magheraus si Recea. Investitia era mai avantajoasa ca valoare sa fie realizata la Bozanta Mare , dar primarul de la Tautii Magherausi si consiliul local nu au aprobat investitia (felicitari) . Nu acelasi lucru putem spune de primarul de la Recea care a aprobat lucrarea la Sasar fara sa fie discutata in Consiliul local si a autorizat personal constructia Statiei de epurare(se pot verifica actele la primarie) . Daca nu se facea aceasta gafa se punea capac pentru totdeauna acestei situatii fara sa mai fie nevoie de actiuni judecatoresti. Parerea mea este ca nu a fost o gafa … a fost ceva mult mai grav ! Daca mai credem in justitie ar trebui sa se autosesiseze cine trebuie. Neavand pregatire juridica , nu stiu daca autorizatia eliberata , neavand aprobarea Consiliului local , poate fi contestata si anulata ?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *