Investitii Cernesti – Nelu Sovre: „Copiii veneau in cizme la scoala, chiar si cand era foarte cald”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

nelu-sovre-cernestiLocuitorii din Ciocotis nu mai sunt nevoiti sa treaca prin apa si noroi cand pleaca de acasa. In zona a fost finalizat un pod, care asigura transportul pietonal si cel rutier. Recent finalizat, podul face legatura intre zona Pe Deal si centrul localitatii.

”Copiii veneau in cizme la scoala, chiar si daca era cald. Dar mai ales toamna si primavara, cand era apa mare. Si cu masinile se umbla tot prin vale. Proiectul a fost finantat de Ministerul Dezvoltarii, dar si de Primarie.Valoarea investitiei se ridica la aproximativ 3 miliarde lei vechi”, a declarat Nelu Sovre, primarul comunei Cernesti.

Investitiile derulate in comuna Cernesti nu se opresc aici. Administratia locala a inceput  asflatarea tronsonului Fauresti – Trestia, dar si lucrarile la un alt pod, care urmeaza sa fie finalizat in aceasta primavara.

”Mai avem un pod la Cernesti care este terminat in proportie de 70%, se lucreaza acum. Acesta face legatura cu zona Dupa rau. Speram sa facem inaugurarea intr-o luna de zile. Aici mai este un pod, dar mult mai jos. Acum circulatia se va desfasura mai bine”, a mentionat Nelu Sovre.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2