Invitație tuturor celor care doresc să se implice și să doneze cărți

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Pornind de la citatul Malalei Yousafzai „un copil, un profesor, o carte și un creion pot schimba lumea” senatorul USR Dan Ivan organizează un eveniment social ce constă în donarea de cărți școlilor din mediul rural.

În vederea realizării acestui eveniment, Dan Ivan lansează în spațiul public o invitație tuturor celor ce doresc să se implice și să doneze cărți. Acestea trebuie să fie într-o stare bună și să se adreseze categoriei de vârstă 7-14 ani.

Primii zece elevi sau studenți care vor aduce trei cărți în stare bună, vor fi premiați cu un voucher în valoare de 50 de lei pe care îl pot utiliza la achizitionarea de cărți de la librăria Nicolae Steinhardt.

Donațiile de carte se pot face la sediul cabinetului senatorului USR Dan Ivan, Piața Libertății nr.15 în intervalul 8-15 Iunie, între orele 10-15.

Pentru mai multe detalii sunați la numărul: 0756591738.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Stefan cel Mare

    Sictir Ivane, mai bine aduna cartile pe care multi le doneaza biblotecii judetene si care ajung pe acele etajere exterioare pt cei doritori si care sunt luate cu sacul de rromi care cersesc mascat ca vanzatori de carti

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole