Invitatie: Vizita interactiva la Muzeul Judetean de Arta Baia Mare pentru copiii de 4-6 ani

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Asociatia Da’DeCe in parteneriat cu Muzeul Judetean de Arta «Centrul Artistic Baia Mare» invita copiii cu varsta cuprinsa intre 4 – 6 ani sa exploreze galeriile muzeului intr-un mod jucaus alaturi de educatorul cultural Iulia Iordan.

Vizitele interactive, adaptate celor mici vor avea loc joi, 8 august, de la 11,00 si vineri, 9 august, de la 11,00. Participarea este gratuita si se face in baza inscrierii pe adresa de e-mailmuzartbm@yahoo.com sau la telefon 0371.079.380.

“Cele doua activitati fac parte din proiectul Activeaza Arta, initiat de Asociatia Da’DeCesi cofinantat de AFCN. Proiectul are ca scop promovarea patrimoniului cultural si facilitarea accesului familiilor cu copii la patrimoniul material detinut de muzee. Acesta se va materializa in crearea unor instalatii interactive, adaptate specificului muzeului, care sa fie folosite de copiii si de insotitorii lor – parinti sau bunici – pentru a intelege si retine semnificatia Fenomenului Centrul Artistic Baia Mare.

Iulia Iordaneste educator cultural si scriitor. Ea si-a inceput cariera muzeala la Muzeul National de Arta al Romaniei si a continuat in cadrul de Asociatiei Da’DeCe in calitate de coordonator creativ. Este autoarea mai multor carti pentru copii – „Calatorie printre ierburi si lumina”, „Luli si casuta din copac”, „Povesti din calendar”, „Da’ de ce sa ma intorc in timp” si a blogului casadincopac.wordpress.com. Mai multe detalii despre ea gasiti pe iuliaiordan.ro”, a spus Oana Enasel, referent de specialitate.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *