Ioan Bob, batut in finala pentru Complexul Astronomic

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ioan Bob a fost invins in finala concursului pentru Complexul Astronomic Baia Mare de catre Ovidiu Ignat.

In cea de-a doua proba, Bob nota 8,61 care i-a adus media finala 8,86, in timp ce Ovidiu Ignat a primit nota 9,00, media finala fiind tot 9,00.

Contestatiile se pot depune la registratura Consiliului judetean, camera 24, in termen de 3 zile lucratoare de la data afisarii rezultatului concursului.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

9 Comments

 1. dilau

  prietene ovidiu, felicitari.dar sa nu cumva sa crezi ca eu nu tin in continuare amr-ul eclipselor totale si partiale.:)))).

  Reply
  1. dilau

   prietene the baimarean nu ne spui si noua din cauza carui fapt vine acest “succes ovidiu”?.eu cu ovidiu am facut – dincolo, prin 2011 – o adevarata prognoza astronomica pe 5 ani de zile.trebuie sa recunosc ca omul se pricepe mai tare ca mama omida, pina acum le-a ninerit pe toate.au fost ceva fulgere si trasnete dar astea nu se pun :)))).eu inca astept sa-l prind la prune :”in 2014 nu vedem nimic, iar in 2015 o partiala de soare in 20 martie… si o eclipsa totala, vizibila de la noi, in 28 septembrie “.

   Reply
 2. mihai

  alo..domnu zetea…c……daca oameni nu sunt in PSD ..ii linsati pe toti….rusine psd….c …sa dea Dumnezeu sa ti se intoarca toate astea cand o sa candidezi la Presedinte de consiliu judetean….Doamne,Doamne nu doarme…..

  Reply
 3. CJMM

  Nu demult aici stiam ce se va intampla cu concursul de … manareli a lui kovacs si ciceu de la muzeul de mineralogie, tot atunci am spus cine va fi si castigatorul manerelilor de la Complexul Astronomic, dar iata ca acestia sunt total lipsiti de orice scrupule, mai nou exact acelasi lucru, dupa acelasi scenariu s- desfasurat si concursul de secretar la Scoala de Arte “Liviu Borlan”, aici s-a anulat concursul prima data pentruca “favorita” fiind de profesie jurnalist nu intrunea conditia de studii economice, in a doua faza s-a introdus si aceasta conditie, chiar daca ea nu stie numic despre probleme de pesonal, cu toate acestea a facut lucrarea de 100( una suta ) puncte, adica maxim, iar alte candidate care au ani multi de lucru in acest domeniu nu au reusit. Poate va intrebati cine este “favorita” ? Fina domnului av. Bragaru, county managerul judetului,consilierul presedintelui Ciceu, gura lumii mai spune si alte lucruri indecente despre cei doi.

  Reply
  1. Adelina Maries

   Da, inca nu e la moda sa fii antreprenor. Inca nu e la moda fii inteligent, sa ai caracter si sa-ti asumi riscuri.

   Vreau demisia lui Zamfir Ciceu!

   Inteligentu asta de Ciceu vrea sa transforme localitatea Farcasa in cea mai poluata localitate din tara prin construirea unui incinerator de gunoaie si el numesta asta “managementul gunoaielor”.

   Reply
  2. ioan

   Sa fim serioși…la fel se întâmpla cu toate “concursurile” ,din toate instituțiile statului….Primarie ,CJ..etc.
   Rețetă e simpla….se da o bibliografie foarte stufoasa….cel puțin 3 subiecte sunt de o importanță redusa sau nu au legătură cu atribuțiile postului….corectura se face la nivel de . si , …., celui “agreat” i se spun subiectele posibile cu o zi sau câteva ore înaintea “concursurilor”…iar daca sunt “probleme” , departajarea se face la oral 🙂
   Ce flagranturi frumoase s-ar putea face…

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *