Ioan Buda, candidat independent: „Trebuie o noua abordare, o noua gandire”

Reclame home 1
Reclame home 1

Candidatul independent pentru functia de consilier judetean, Ioan Buda, a spus ca va vota pentru schimbare, „deoarece este obligatoriu sa fie o schimbare”. El declara ca este nevoie de o noua gandire pentru ca nu e suficient sa faci parcuri de distracii, daca nu creezi locuri de munca.

„Voi vota cu ganduri de schimbare, deoarece este obligatoriu sa fie o schimbare. Vechea conducere doar a luat, iar daca astia nu vor fi in stare sa dea inapoi ce s-a luat, inseamna ca va fi o mare problema pentru Romania. Trebuie o noua abordare, o noua gandire, trebuie sa vina oameni care sa ajute la implementarea proiectelor, la accesare fondurilor europene.

Daca mai trec 4 ani de zile si stam in amorteala care a fost pana acuma, va fi foarte greu. S-au pornit proiectele astea cu drumurile, dar trebuie continuate si duse la final. Trebuie adusi investitori noi care sa creeze locuri de munca, pentru ca degeaba faci parcuri de distractie si de agrement, daca nu creezi locuri de munca. Noi am devenit o societate de consum, dar daca n-ai venituri, n-ai ce consuma”, a declarat Ioan Buda.

Candidatul independent a mai adaugat faptul ca este momentul ca toata lumea sa se gandeasca la binele comunitatii.

„Am speranta pentru o schimbare in bine, oamenii sa se prezinte la vot, au de unde alege, au pe cine alege. Domnul sa fie cu ei, sa le lumineze calea si sa aleaga bine.

Din pacate, partidele au venit cu aceiasi oameni, chiar daca printre ei mai sunt si oameni buni. O sa vedem luni, marti, ce va fi nou. Acum, toata lumea trebuie sa se gandeasca pentru binele comunitatii, care e cel mai important”, a conchis Ioan Buda.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole