UPDATE: Ioan Hoban, din nou in fata Curtii de Apel Cluj

Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: Instanta a decis o noua amanare, stabilind ca urmator termen de judecata data de 29 ianuarie.

Liderul liberal Ioan Hoban ar putea ajunge dupa gratii. Dupa o serie de amanari, Curtea de Apel Cluj se va pronunta miercuri, 8 ianuarie, in cazul dosarului de mita pentru care acesta a fost condamnat la trei ani inchisoare cu suspendare.

Cazul a inceput in 2003 atunci cand, in urma unui schimb de teren realizat intre Primaria Baia Mare si omul de afaceri (consilier local la acea vreme), acesta a fost cercetat de procurorii DNA, care l-au trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de luare de mita si instigare la abuz in serviciu contra intereselor publice.

Terenul obtinut de Hoban a fost, ulterior, vandut firmei care a construit magazinul Kaufland din Baia Mare, situat pe strada George Cosbuc. Prejudiciul total adus Municipiului a fost de 652 mii euro.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Bravo domnule Cipri!

    In sfarsit ai curajul sa publici adevarul despre cel mai mare smecher de cartier din oras.Speram sa stea mult si bine acolo unde ii este locul marele alb in puscarie si sa vedem atunci si cum il va executa primaria pe acest u…Bine ca a slabit p… ca acum il pot fugarii aia prin celula ,fiindca acum ii gasesc suta la suta r…,fiindca pina acum le era greata de el.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole