Iohannis – apel la Opozitie: Alternativa nu vine de la sine; e nevoie de dialog sustinut intre fortele de Opozitie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Klaus Iohannis a facut apel luni la politicienii din Opozitie sa lase deoparte „interesele marunte” si „orgoliile” si sa puna mai presus interesul tarii, punctand ca este nevoie de dialog intre acestia, informeaza AGERPRES.

„Un ultim apel vreau sa il adresez Opozitiei si politicienilor care se afla in opozitie fata de actualul Guvern. Alternativa nu vine de la sine! Doar lucrand cu determinare si intelepciune se poate ajunge in situatia de a obtine increderea oamenilor. Sta si in mainile Opozitiei responsabilitatea de a asigura stabilitatea tarii si mentinerea Romaniei pe drumul normalitatii. Este nevoie, fara indoiala, de un dialog sustinut intre toate fortele de opozitie! Oamenii politici responsabili stiu sa lase deoparte interesele marunte si orgoliile si sa puna mai presus interesul tarii, iar interesul romanilor este de a opri abuzurile actualei majoritati. Cu intelegere intre partidele de Opozitie se obtine ceea ce spuneam mai devreme – alternativa asteptata de romani”, a transmis Iohannis, in mesajul public adresat luni ca urmare a evenimentelor din ultimele zile.

El a subliniat ca va actiona in continuare pentru mentinerea unui stat de drept, oricat de mare ar fi „presiunea” PSD.

„Vreau sa va asigur ca, oricat de mare ar fi presiunea PSD si a propagandei lor, voi continua sa sustin fara rezerve interesele fundamentale ale romanilor, institutiile statului care lupta impotriva coruptiei, precum si nevoia de a face din Romania o tara puternica si prospera. Ca presedinte, voi continua sa actionez pentru mentinerea unui stat de drept in care institutiile sunt puternice, dar sunt puternice pentru aplicarea legii, pentru protejarea cetatenilor si pentru protejarea drepturilor cetatenilor”, a conchis Iohannis.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2