Iohannis, atac dur la Dragnea si “acoliti”: Se folosesc de putere pentru a scapa de justitie

PNL

Prezent la Congresul National al PNL, presedintele Klaus Iohannis l-a atacat dur pe liderul PSD Liviu Dragnea, afirmand ca se foloseste de putere pentru a scapa de problemele pe care le are cu justitia.

“Toate sondajele din ultimele luni arata ca 80% dintre romani cred ca tara merge intr-o directie gresita. Este acesta un semnal destul de puternic, este un rezultat catastrofal si asta in conditiile in care PSD a preluat o tara cu o economie in crestere, puternic in crestere, o Romanie care a fost extrem de bine situata in cadrul structurilor euroatlantice, o tara in care incepuse sa fie, nu doar vazuta ci si respectata cu o abordare europeana, atlantica. Şi ce s-a intamplat? Cum a disparut acest sentiment bun? Cum a disparut optimismul? Cum a revenit pesimisul intre oamenii de afaceri, investitori, parteneri internationali, intre noi?

Explicatia este cat se poate de simpla: Cu un politician pe nume Dragnea, impreuna cu cativa acoliti, au pus mana pe puterea in PSD, Guvern si Parlament si, de atunci, incearca sa foloseasca aceasta putere in interes propriu si personal, pentru a scapa de justitie. Nu-i preocupa nici tara, nici economia, nici romanii, ce sa mai vorbim de imaginea in Europa si in lume. Ii preocupa pur si simplu sa scape de dosare. Asa ceva nu am avut in Romania. Asa ceva nu este posibil intr-o tara europeana, democratica”, a spus Iohannis.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2