Iohannis: Avem nevoie de un Guvern cu o viziune economica pe termen lung

klaus iohannisPresedintele Klaus Iohannis sustine ca Romania are nevoie de un Guvern suficient de puternic si cu o viziune economica pe termen lung, care sa vina cu un nou mod de abordare si sa aiba curajul de a pastra un set de reguli economice cat este necesar, scrie Agerpres.

Seful statului precizeaza pe Facebook ca a acordat marti un interviu pentru cotidianul New York Times, in care a explicat ca in economia romaneasca este nevoie de reguli mai putine si mai simple.

“Avem nenumarate reguli care se schimba incontinuu si asta ii descurajeaza pe investitori. Avem nevoie de un Guvern suficient de puternic si cu o viziune economica pe termen lung, care sa schimbe lucrurile. Ne trebuie un Guvern care sa vina cu un nou mod de abordare si care sa aiba curajul de a pastra un set de reguli economice atata timp cat este necesar”, a spus Iohannis.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    mai tonta, ai inteles mesajul ?, asta asa la prima strigare. daca nu citeste o idee mai jos”- …… care sa schimbe lucrurile….”-. am impresia ca a inceput razboiul iar impotriva nemtilor e destul de greu de cistigat.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1