Iohannis, catre militarii romani: Stiti foarte bine ca Misiunea Afganistan nu este incheiata

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

klaus-iohannisPresedintele Klaus Iohannis a mers, duminica, in teatrul de operatii din Afganistan, unde s-a intalnit cu militarii romani, carora le-a transmis ca misiunea lor in aceasta tara nu este incheiata, seful statului precizand ca Romania este furnizor, nu doar beneficiar de securitate, informeaza AGERPRES.

“Ma bucur foarte mult ca astazi, cand sarbatorim Invierea Domnului, cea mai importanta zi a crestinatatii, o zi simbol a luminii si sperantei, a pacii si a increderii in mantuire, impreuna cu sotia mea, ma aflu in mijlocul vostru. Imi produce o puternica emotie atmosfera romaneasca autentica pe care ati creat-o aici, la 5.000 de kilometri departare de tara.

Va asigur ca, in aceasta zi de sarbatoare, multi romani in tara, nu doar rudele si prietenii sau colegii vostri, isi indreapta, mai mult ca oricand, gandurile si sentimentele de pretuire catre voi, cei care ne reprezentati, cu cinste si onoare, in afara granitelor tarii noastre”, le-a spus presedintele Klaus Iohannis militarilor romani din Afganistan, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale transmis AGERPRES.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2